Letar du efter boende i härliga Hansestaden Visby eller i det pittoreska samhället Burgsvik där TV-succén Så mycket bättre spelas in? Vi kan hjälpa mig att förmedla kontakt på dessa två objekt.

Lägenhet i Visby

Visby är något alldeles speciellt sommartid. Vandrar längs den soldränkta strandpromenad, beundra de vackra gamla medeltida husen i de rosenbekläda gränderna, njut av god mat på någon av stadens alla trevliga uteserveringar och shoppa finfint gotländska hantverk i någon av alla trevliga butiker.

Alldeles intill Östercentrum och ringmuren (mycket centralt i Visby) ligger denna trevliga etta som  uthyres veckovis under sommaren. Stort, välutrustat kök med sittplats för 4 personer, badrum med dusch och kombinerat sovrum/vardagsrum med resårsängar. Utanför lägenheten finns en trevlig innergård för frukost i det gröna. Avskilt läge men ändå nära innerstaden. Lägenheten uthyres till skötsamma medelålderspar eller par med spädbarn. Max två vuxna i lägenheten. Ingen uthyrning sommaren 2016

visby lgh boende3

Lägenhet i Burgsvik:

Det lilla samhället Bursgvik på södra Gotland är sannerligen ett mysigt ställe sommartid. Här kan äta god mat på Grå Gåsen Lada (där Så mycket bättre för övrigt spelas in), ta en glass i den charmiga hamnen, gå på marknad varje lördag, ta en fika på klassiska haket Folkeryds, beundra solnedgången från fiskelägret, äta middag på Creperiet i Fide, plocka salmbär utmed strandpromenad eller kika på kändisar på stranden. Det är här på Sudrets pärla som det händer.

Nära hamnen i Burgsviken ligger den lägenheten på ett rum med kök. Nyrenoverad våren 2012  och med plats för 2-3 personer. Två resårsängar samt en bäddsoffa 120cm. Eget fullt utrustat kök samt badrum med toalett och dusch. Egen utgång till trädgården med egen uteplats. Tillgång till gemensam pool. Byte lördagar. Sommaren 2016 finns lägenheten ledig vecka 28,29, 32 och 33. Bytesdag lördagar  Pris 4500kr.

burgsvk1burgsvik1burgsvik