tekalendern

Vintern och särskilt julen kan kännas väldigt avlägsen nu men snart räknar vi ner dagarna till årets största högtid. Unna dig själv eller någon du tycker om en tekalender och få en ny smakupplevelse varje dag ända fram till jul. En perfekt och mycket uppskattad present.

Vi har  sålt slut på årets upplaga men har pysslat ihop ytterligare 50 kalendrar. Men skynda fynda för snart är även de slutsålda. I dagsläget (11/10) finns endast ett tiotal kalendrar kvar!

Precis som förra året innehåller tekalendern 24 olika lösviktsteer lagom för 2 personer och ger en ny smakupplevelse varje dag ända fram till julafton. Teerna är packade för hand i små påsar märkta med datum och hängs upp på ett snöre med bifogade miniklädnypor. Till kalendern finns ett litet bedömningsformulär där du kan betygsätta de olika teerna och kanske hitta en egen favorit! Teerna i kalendern är utvalda av oss på temat jul och är mestadels smaksatta svarta teer men även några röda, gröna och ett ljuvligt gult te. För er som är nyfikna kan jag redan nu avslöja några av årets smaker:

Mandarin/chili (svart), Blåbär/lingon(rött), Glöggte (svart), Citrusdrömmar (grönt), Viol (svart) och Polkagris (svart). Resten får bli en överraskning till jul!

Pris för kalendern vid beställning innan 28/10 är 195kr inkl frakt inom Sverige. Samfraktar givetvis om du vill beställa flera kalendrar till samma adress.  För att göra en beställning skickar du ett mail till anna@aguesthousegotland.com där du skriver: antalet kalendrar, adressen dit kalendern/kalendrarna ska skickas samt ditt telefonnummer. Betalning av kalendrarna sker till vårt bankkonto i november innan kalendrarna skickas ut till. Först till kvarn då kalendern endast görs i begränsad upplaga!

Det går också att hämta sin kalender direkt på Gotland! Priset är då 169kr och kalendern hämtas då i Rone alternativt i Visby på en meddelad dag!

Välkommen med din beställning till anna@aguesthousegotland.com