Elmers teer- För den goda sakens skull

11017503_10152874177011012_129830858536366361_o (1) image

Historien om Elmers teer tog sin start sommaren 2014 när vår då 8 månader gamla son Elmer insjuknade i svår epilepsi. Det fick oss att inse hur skört livet är och hur snabbt en tillvaro kan förändras. Vi kände ganska direkt att vi vill göra något större och tog fram två egna tesorter som såldes till förmån för Hjärnfonden. Intresset var rekordstort och under de första 4 månaderna samlade vi in nästan 50 000kr. Nu vet vi att Elmers epilepsi beror på en extremt ovanlig genetisk sjukdom som heter CDG. En sjukdom med oviss prognos och som påverkar nästan alla delar av kroppen. Behovet av forskning om epilepsi och sällsynta sjukdomar är stort och därför säljer vi här våra alldeles egna egna teblandningar till förmån för forskning om just detta.

Våra populära teer och kaffe är packade i påsar om 100g (CDG 75g) och kostar 85kr plus eventuellt porto (från 39kr). För varje såld påse skänker vi 25% som fördelas lika mellan Sällsynta fonden och Hjärnfonden. Betalning sker till bankgiro eller PayPal. Elmers teer är en perfekt present som gör gott på flera sätt.

Har du ett företag och skulle kunna tänka dig att bli återförsäljare av våra goda teer. Tveka inte att kontakta oss.

Elmers saffranspannkake (slutsålt)Ett mumsigt svart te med smak av saffran, honung, grädde, vanilj och björmbär. Dekorerat med flagad mandel och rosenblad. Vår riktiga storsäljare

Elmers blåbärsviol (Slutsålt)- Ett blommigt svart te med smak av blåbär och viol. Dekorerat med torkade blåbär samt rosa och vit blåklint.

Elmers lingonkola (slutsålt) Ett lent roibooste med smak av lingon, kola och vanilj. Dekorerat med granatäppleblom och ljungblommor.

Elmers krusbärsmojito- Ett uppfriskande grönt senchate med smak av krusbär och lime. Te är dekorerat med myntablad, stafflor och blåklint. 

CDG-te- Ett sällsynt gott te örtte med friska bär och chaikryddor. Nypon, äpple, jordgubbar, blåbär, gojibär, hibiscus och chaikryddor

Elmers sommarkaffi- Ett somrigt och lent arabicakaffe med en lätt ton av Kahlua. Perfekt både efter grillkvällen eller i en islatte på stranden.

Elmer ekorre (blå är slutsåld)- En söt och praktisk tesil i giftfri silikon. Passar till alla sorters teer och finns i orange och turkos. Pris 75kr

Mr T- En rolig och smidig tesil i giftfri silikon som passar gröna och svarta teer bäst. Finns i lila, rosa, grön, orange och gul. Pris 70kr

Välkommen med en beställning för den goda sakens skull.

Vi besvarar ditt mail inom 48h

Dela gärna med av dina upplevelser under #fördengodasakensskull #elmersteer

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Din address (obligatorisk)

Antal påsar blåbärsviol

Antal påsar saffranspannkake

Antal påsar krusbärsmojito

Antal påsar sommarkaffi

Antal påsar CDG-te

Tesilar ange färg och form