Bokningen för sommaren 2022 är öppen (vecka 24 samt 33 och 34 lediga)

Är ni ett stort gäng eller flera familjer som semestrar ihop kan ni boka hela vårt guesthouse med 5 rum och 3kök och plats för 15personer.

Vi erbjuder ett familjärt och trivsamt boende i natursköna Rone socken på sydöstra Gotland. Här njuter du av en semester precis som den ska vara, det vill säga rofylld och avkopplande.

Boendet ligger i den gamla skolpaviljongen som ligger i markplan bakom det gamla skolhuset som är vår privatbostad. I paviljongen finns totalt 5 sovrum (fördelade på 2 mindre dubbelrum, 1 fyrbäddsrum och 2 familjerum som har egna köksdelar). Det finns också ett gemensamt kök där det går att sitta tillsammans även om det rummet inte är jättestort. I paviljongen finns också 3 toaletter och två duschrum med duschkabin. Boendet har enklare standard (ej tvätt -eller diskmaskin) men erbjuder stora ytor både inomhus och utomhus. Se planritning på boendet nedan!

I trädgården finns utemöbler, en stor grill, gungbräda, studsmatta, kubbspel och gott om ytor att vistas på. Wifi finns!

Till Visby tar det en knapp timme med bil. Stränder och sevärdheter på södra når du inom korta köravstånd. Till centralorten Hemse med mataffär, systembolag, caféer och restauranger är det 6 km.

Familjerum


Dubbelrum i paviljongsbyggnaden

planritning

Följande priser gäller för sommaren 2022

Hela längan, 15 bäddar, 3 kök 15 000kr/v
Slutstädning hela boendet 3000 kr

Vi hyr normalt ut veckovis med bytesdag på söndagar. Önskar ni hyra kortare perioder än en vecka så hör av er till oss.

lrum i paviljongsbyggnadenKontakta oss för mer information, bokning och förfrågningar!